speelgoed kinderopvang

Breng je de kinderen naar de kinderopvang dan ga je ervanuit dat ze daar wat leren en kunnen spelen, natuurlijk wel met verantwoord en veilig speelgoed. Speelgoed wat leerzaam en veilig moet zijn, maar ook voor verschillende leeftijden . Een kind van vijf jaar heeft andere oefeningen nodig dan een kind van drie, bij kinderspel.net heb je voor iedere leeftijd het goede speelgoed om te leren. Maar gewoon lekker samen spelen is natuurlijk ook mogelijk met de kant en klare tafels.

speelgoed kinderopvang

Mogelijkheden met het speelgoed

Met speelgoed kinderopvang kunnen de kinderen op allerlei verschillende gebieden dingen leren, onder het genot van een spel wordt er gewerkt aan techniek, cijfers, wetenschap, het speelgoed is geschikt voor kinderen van twee tot vier jaar. Spannende bouwkaarten zorgen ervoor dat de kinderen eenvoudig ermee kunnen spelen, en toch veel nieuwe vaardigheden leren tijdens het spelen. Kinderen hebben een rijke fantasie die ze tot uiting kunnen laten komen, ook voor de motoriek en evenwicht zijn er veel leuke speelmogelijkheden.

Hygi├źne en veiligheid van het speelgoed

Het meeste speelgoed kinderopvang is geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken, schoonmaken van het speelgoed is eenvoudig te doen. Regen en zon maakt voor het speelgoed niet uit, onder alle weersomstandigheden hebben de kinderen plezier van dit leerzame speelgoed. Met de grote blokken van Lego, bouwen de kinderen buiten de mooiste muren of gebouwen. De blokken zijn zacht en kunnen geen kwaad om lekker mee te spelen.Ben je als kinderdagverblijf of opvang op zoek naar leerzaam veilig speelgoed, bij kinderspel.net ben je op het goede adres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *