De geboorte van een kind is een van de meest dramatische gebeurtenissen van de mens. Een fysieke beproeving voor de moeder, een mentale beproeving voor de vader. Tijdens de zwangerschap bereiden beiden zich minutieus voor op wat er moet gebeuren. De aanstaande pa en ma doen samen ademhalingsoefeningen zodat ze op het moment supreme weten hoe er gepuft dient te worden. Ze lezen boeken, zien voor het eerst een hartje kloppen op de monitor en passen hun dieet alsvast aan. Enkel de beste voedingstoffen vinden hun weg door de navelstreng, zodat de foetus een voorspoedige ontwikkeling naar een klein en gezond mensje kan doorlopen. Er kan een hoop misgaan, zo weten pa en ma allebei, maar gelukkig gaat het meestal goed. Als alle ontberingen zijn voltooid en de kleine veilig en wel in de armen van de ouders ligt, slaken beiden echter een grote zucht van opluchting. En wat is er fijner dan op dit moment de blijde boodschap aan alle dierbaren te laten horen? In deze blog lees je over de kunst van het geboortekaartje ontwerpen!

De beste blijde bloodschap voor jouw kleine spruit

Op Kaartje2go vind je een onuitputtelijke bron van stijlen, kleuren en ontwerpen om de beste blijde boodschap mee vorm te geven voor een geboortekaartje meisje dan wel jongetje. Er zijn stoere maar vriendelijke dieren uit de steppe, savanne en jungle uitgenodigd om de geboortekaartjes te sieren. Ook de metereologische elementen als regenbogen en zonnestralen kunnen erbij gehaald worden om de vreugdevolle boodschap van extra vreugde te voorzien. Qua stijlen kan er gekozen worden voor een modern, klassiek of vintage kaartje. Of jullie nu een stoer, lief, leuk, schattig of trendy geboortekaartje in gedachten hebben, bij Kaartje2go kunnen we in elke behoefte voorzien!

Een net iets persoonlijker geboortekaartje

Het is natuurlijk goed mogelijk dat pa of ma getalenteerde ontwerpers zijn of gewoon heel goed kunnen tekenen. Ook in dit geval denken wij bij Kaartje2go dat we jullie een beetje kunnen helpen. Zo is het bij ons mogelijk om je eigen ontwerp toe te passen op het geboortekaartje. Wij hebben het kwalitatief hoogstaande papier, de verschillende vormen en kleuren voor het kaartje en de bijbehorende envelop. Jij mag het ontwerp bepalen. Of je daar nou je eigen creatieve kunsten voor gebruikt of je door ons laat assisteren: in elk geval is het ontwerpen van je geboortekaartje bij Kaartje2go een plezante aangelegenheid die past bij het meest bijzondere moment in je leven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *