Is jouw vriendin zwanger van een kleine? Dan mag een babyshower niet ontbreken! Een babyshower is een feest dat georganiseerd wordt wanneer er iemand in verwachting is van een baby. Dit feest staat dan in het teken van de baby, waarbij zowel de baby als degene die zwanger is een dag in het zonnetje wordt gezet. Op dit feestje is er dan ook de gelegenheid om een passend cadeautje te geven. Wij geven je tips hoe je een babyshower tot een echt feest kan maken!

De organisatoren

Een babyshower wordt in principe niet georganiseerd door de vrouw die zwanger is. Volgens de regeltjes wordt een babyshower georganiseerd door een goede vriendin of een familielid. Meestal zijn er wel vriendinnen die zich geroepen voelen om dit te organiseren. De aanstaande moeder waarvoor de babyshower wordt georganiseerd moet eigenlijk niks weten van de babyshower. Het moet namelijk een echte verrassing zijn op het moment dat ze naar de babyshower gaat. 

Locatie

Op de locatie van de babyshower moet alles natuurlijk wel versierd zijn. Als je als weet of de baby een jongetje of meisje wordt, kan je dit natuurlijk ook al meenemen in de versiering. Een babyshower hoort eigenlijk net over de top te zijn. Zorg daarom voor de juiste inrichting. Dit kan door partyverhuur in Blaricum, hier huur je alle attributen die je nodig hebt. Ga hiervoor naar Verhuurbedrijf Westerhuis

Hapjes en drankjes

Op een babyshower horen natuurlijk ook passende drankjes en hapjes. Voor de hapjes mogen de beschuitjes met topping niet ontbreken. Daarnaast kun je bijvoorbeeld tapas hapjes neerzetten en lekkere mocktails maken. 

Babyspelletjes

Je kunt op de babyshower spelletjes spelen die gerelateerd zijn aan de baby. Bijvoorbeeld het versieren van rompertjes of raadspelletjes waarbij je de naam van de baby raad. Je kunt iedereen ook een stukje tekst in een boek laten schrijven aan de baby. Dit maakt het nog persoonlijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *