name it zomerjas

De zon schijnt en de lentejas van uw kind kan nu echt de kast in. Maar welke kleuren zijn nou het allerleukst voor jouw kind? U wil natuurlijk dat uw kind in de mooiste zomerjas mogelijk loopt: name it zomerjas. Gelukkig is hier een perfect artikel met de hipste kleuren.

name it zomerjas

Name it zomerjas

In deze lijst kunt u precies nagaan welke kleur zomerjas bij uw kind past. Lees alles even grondig door.

Geel: wanneer uw kind een mooie tint van de zon heeft, is deze kleur perfect! Dit omdat het de kleur echt recht geeft om te stralen. Het springt er echt uit en het is natuurlijk een goede opvallende kleur. Dus aks u uw kind kwijt bent, kunt u die gemakkelijk vinden. Geel staat voor de zomer en is dus dé ideale kleur.

Pastel roze: deze kleur is enorm hip en is vaak terug te vinden in de kleren die nu in de winkel liggen. Hierdoor valt het mooi met elkaar te combineren. Dezelfde kleur vaker terug te laten keren in een outfit geeft enorm veel rust. Zo zou u bijvoorbeeld een spannend schoentje er onder kunnen doen.

Oranje: deze kleur straalt vrolijkheid uit en is dus een perfecte kleur voor uw kleintje. Nu in de periode van het voetbalseizoen zal uw kind de show stelen. Het is ook een opvallende kleur maar staat goed bij elke huidskleur.

Dit zijn de hipste name it zomerjassen en dus zeker het proberen waard. Het is zomer en het kind mag zeker opvallen. De kleuren passen perfect bij de zomer en zijn ook goed te combineren met andere kledingstijlen. U kunt het ingetogen houden maar natuurlijk ook helemaal uitpakken. Andere kleuren zoals: blauw, groen en rood zijn meer kleuren voor de lente en herfst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *